Een leuk kerstpakket?

Het is Kerst en de hele familie zit gezellig bij elkaar. “En hebben jullie nog een kerstpakket gekregen?”, vraagt Andries. “Ja, ik had zo’n suf pakket”, zegt Luc. “Er zaten allemaal bad- en doucheproducten in: doucheschuim, een puffspons en een één of andere crème en een handdoek. Dat geef je toch niet aan een man!”

“Oh” zegt Roos “zoiets hadden wij vorig jaar ook. Maar ze hadden voor de mannen en vrouwen een verschillend pakket met een andere geur en kleur.” Luc: “Ja, dat was bij ons ook, maar alle mannen vonden het helemaal niks, hoor.”

“Tja, jullie zijn natuurlijk allemaal technische jongens; misschien zitten de mannen bij ons wel wat anders in elkaar”, aldus Roos. “Ik durf bijna niet te zeggen wat ik voor kerstpakket had: een superdure kofferset van Samsonite! En alsof dat nog niet genoeg was, was de kleine trolley ook nog gevuld met champagne en allerlei eten.”

“Dat is toch harstikke leuk”, zegt Anne. “Kun jij ook wel gebruiken, jullie gaan zo vaak op reis!”

“Ja, maar het gaat toch echt wel wat minder met het bedrijf. Dan kan je toch niet zo’n luxe cadeau weggeven?”, vraagt Roos.

“Kennelijk kan het ervan af. Ik zou niet klagen!”, zegt Andries. “Ik had ook wel een leuk kerstpakket. Gewoon allemaal eten en drinken en een paar leuke bekers.”

“Kijk, dat vind ik nu praktisch: dat vindt iedereen toch leuk! Er zit voor iedereen wel wat lekkers in en bekers kun je altijd gebruiken”, zegt Anne. “Bij ons proberen ze altijd iets bijzonders te geven. Ik had nu een pastamachine en we hebben ook al eens een ijsmachine gehad. Ik vind het hartstikke leuk; de meeste mensen bij ons trouwens, maar sommigen gebruiken dat soort apparaten nooit.”

Kerstpakket kiezen

Uit dit gesprek blijkt dat het nog niet zo makkelijk is om iedereen tevreden te stellen met een kerstpakket. In mijn volgende blogartikel geef ik wat tips om rekening mee te houden bij het kiezen van een kerstpakket.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

KfN5R

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>