Trends in kerstpakketten

Wat voor kerstpakket geven we dit jaar? Ieder jaar weer is dit een terugkomende vraag. Wil je aansluiten bij de trends die er op dit moment bij kerstpakketten gelden? Lees dan vooral verder!

Traditie

In Nederland is al een lange traditie van het geven van kerstpakketten. In de loop der jaren worden ontwikkelingen zichtbaar voor het soort kerstpakketten wat gegeven wordt. Wat is ‘hot’ en wat kan echt niet meer vandaag de dag? Er zijn duidelijke trends in te ontdekken.

Not done

Een broodbakmachine of een steengrill geven is echt niet meer van deze tijd. Ook met een kerstpakket in een landenthema is in 2012 niet meer hip. Dus geen Italiëpakket meer met spaghetti en Parmezaanse kaas en ook geen Amerikapakket met popcorn en Coca-Cola.

Culinair is nog steeds helemaal hip

Culinaire thema’s blijven wel aanspreken. Al is er wel een verschuiving te zien van de manier van presenteren. Nu is het biologisch en ecologisch eten wat de klok slaat. Nog steeds wordt eten in een kerstpakket gewaardeerd. Hoewel er tegenwoordig wel vaak iets blijvends, om niet op te eten, aan toegevoegd wordt.

Maatschappelijk

Er wordt tegenwoordig veel vaker aandacht besteed aan maatschappelijk verantwoorde items in een kerstpakket. Ook wordt het in het kerstpakket vaak duidelijk gemaakt als een bedrijf zich maatschappelijk inzet voor een bepaalde organisatie.

Eigen keuze

Tenslotte zien we nog een trend dat personeelsleden zelf hun pakket kunnen kiezen. Bedrijven geven hun personeel bijvoorbeeld een tegoedbon. Ook wordt er soms een een magazine gegeven met allerlei opties voor cadeau’s of activiteiten en uitjes. Iedereen kan dan kiezen wat hij/zij leuk vindt.

Ik ben benieuwd wat u dit jaar gaat geven. Laat het me weten!

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een leuk kerstpakket? Reageer dan via het formulier. Ik help u graag!

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

5p9Jl

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>