Kerstpakket; ouderwets of leuke traditie?

Uit diverse onderzoeken blijkt dat werknemers die een kerstpakket krijgen van hun baas, dit erg fijn vinden. Werknemers vinden dat dit een traditie is die zeker moet blijven bestaan. Een kerstpakket van de baas wordt namelijk gezien als blijk van waardering. Bovendien draagt het bij aan een positief gevoel ten opzichte van de werkgever. Door het ontvangen van een kerstpakket wordt de relatie tussen werknemer en werkgever dan ook beter.

Het kerstpakket als onderwerp van gesprek

Een meerderheid van de werknemers vertelt aan familie en vrienden wat zij gekregen hebben als kerstpakket. Het is eind december dan ook een belangrijk gespreksonderwerp. Het bereik van een kerstpakket is dan ook groter dan de ontvanger alleen.

Kerstgeschenk effectief reclamemiddel

Onderzoek toont ook aan dat het met Kerst geven van een geschenk aan klanten en relaties erg effectief is. Een kerstgeschenk geven is veel effectiever is dan reclame op tv of radio. Mensen vertellen door wat ze gekregen hebben, zeker met Kerst. De kosten van een kerstgeschenk zijn ook te overzien. Deze vallen bij massamedia veel hoger uit.

Ook op zoek naar een kerstpakket of leuk kerstgeschenk voor uw relaties? Wij helpen u graag bij het vinden van het ideale geschenk. Mail ons via: trakteer@communiceernu.nl.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

kwErJ2

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>