Kerstpakket is ouderwets?

Ieder jaar weer is bij veel bedrijven de grote vraag: geven we ons personeel een kerstpakket? Kosten, crisis, ouderwets; dit zijn termen die regelmatig voorbij komen als er over het kerstpakket gesproken wordt.

Onderzoek naar kerstpakket

Ieder jaar weer worden er ook weer verschillende onderzoeken gedaan naar het kerstpakket. Wordt het kerstpakket gewaardeerd? Hoeveel kost een kerstpakket? Hoeveel wordt er uitgegeven aan een kerstpakket? Wat zijn de trends op het gebied van kerstpakketten?

Kerstpakket geven? Doen!

Ieder jaar weer blijkt uit verschillende onderzoeken dat de werknemer een kerstpakket waardeert. Moeten we een kerstpakket geven? Ja, doen; blijkt het antwoord. De relatie tussen werknemer en werkgever wordt versterkt door het geven van een kerstpakket. Verder wordt over het kerstpakket gepraat en dus ook over het bedrijf.

Kosten van een kerstpakket

Uit diverse onderzoeken blijkt overigens dat een kerstpakket helemaal niet duur hoeft te zijn. De werknemer vindt de aandacht die aan het kerstpakket besteed is belangrijker dan de waarde. Een persoonlijk kerstpakket kan beter gewaardeerd worden dan een duur kerstpakket. Wij helpen u graag bij het vinden van een persoonlijk en betaalbaar kerstpakket voor uw medewerkers. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Nut kerstpakket

Hieronder nog wat onderzoeksgegevens voor wie nog niet geheel overtuigd is van het nut van een kerstpakket.
Flitspeiling kerstpakketten.
Geen kerstpakket is funest voor motivatie.
Kerstpakket blijft populair
Kerstpakket belangrijke blijk van waardering.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

tGSlP

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>