Over ons

Relatiegeschenkrotterdam.nl is van Communiceer Nu. Communiceer Nu is een betrouwbare partner voor al uw communicatie-uitingen. Wij zijn flexibel en veelzijdig. Bij ons staat kwaliteit en betaalbaarheid hoog in het vaandel. Wij zijn kleinschalig en persoonlijk. Als wij een opdracht voor u mogen uitvoeren, gaan we samen kijken naar uw wensen. We zetten de mogelijkheden op een rij en gaan voor u aan de slag zonder na afloop torenhoge rekeningen te presenteren. U wordt bij het proces betrokken, zodat het resultaat voor u op maat gemaakt is.

Originaliteit

Wij houden van een origeneel relatiegeschenk. We hebben verschillende leveranciers, maar gaan ook graag op zoek naar producten die we niet bij hen kunnen halen. Voor ons is het de uitdaging om met nieuwe, orinele ideeen te komen, zodat u een toepasselijk relatiegeschenk kan weggeven.

Communiceer Nu bestaat uit verschillende onderdelen. Over de relatiegeschenkentak vindt u op deze website informatie. Ga ook eens naar www.communiceernu.nl om te bekijken wat Communiceer Nu nog meer voor u kan betekenen.

Rotterdam

Communiceer Nu is gevestigd in regio Rotterdam, maar heeft niet alleen klanten uit deze regio. Communiceer Nu heeft een uitgebreid netwerk en werkt samen met andere specialisten uit de communicatiebranche.

Comments are closed.