Relatiegeschenken

Communiceren kan ook door te trakteren: u laat uw waardering zien door het geven van een origineel cadeau. Een kerstpakket en een relatiegeschenk zijn hier goede voorbeelden van. Maar u kunt ook uw (potentiële) klanten nieuwsgierig maken of over de streep trekken door een origenele give-away te geven. Door leuke promotie-acties met cadeautjes kunt u meer verkopen, want iedereen is dol op gratis spullen! Zo gebruikt u een geschenk voor actiemarketing naar uw (potentiële) klanten. Trakteer! denkt hierover met u mee.

Trakteer! verzorgt ook graag uw promotie-artikelen voor op een beurs, zoals notitieblokjes en snoepjes in een doosje bedrukt met uw logo. Of de kleding van het personeel op de stand. Ook als u een unieke mailing wilt versturen met een leuke give-away erbij, bent u voor ideeën en uitvoering bij Trakteer! aan het juiste adres.

Bij Trakteer! kunt u onder andere terecht voor:

- leuke pennen of bijzondere notitieblokjes met uw logo;
- mooie kleding in uw eigen bedrijfskleuren;
- lekkere snoepjes in een blik met uw logo;
- paraplu’s waar uw logo op verschijnt als het regent;
- handige usb-sticks met uw gegevens erop;
- prachtige horloges subtiel voorzien van uw bedrijfslogo.

Het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. U vertelt ons waar u uw relatiegeschenk of give-away voor wilt gebruiken en wij doen u graag een creatief voorstel, speciaal voor u op maat gemaakt.

Pasen, Sinterklaas en Kerst

Bent u op zoek naar een leuke give-away voor met Sinterklaas of Pasen en een mooi relatiegeschenk of kerstpakket voor de kerstdagen? Trakteer! denkt graag met u mee en maakt graag (vrijblijvend) een offerte. Neem vrijblijvend contact op.

Trakteer! dat is altijd origineel.

trakteer, relatiegeschenk, give away, gadget, cadeau, scrable

Comments are closed.